Скъпи колеги,
Всеки от нас знае, че един добър лекар трябва да подхожда по специален начин към своите пациенти, за да бъде правилно разбран, без това да предизвика негативни емоции у тях. Това обаче се оказва доста трудно, особено когато трябва да се съобщи тежка диагноза или при работа с терминално болни пациенти.
🕔По този повод Комитетът по ,,Медицинско образование“ към АСМБ – Варна организира уъркшоп на тема ,,С емпатия към пациентите”, който ще се проведе на 25.02 (петък), от 17:00 часа. Наш гост ще бъде проф. Иван Александров, д.пс.н, който ще ни предостави полезни съвети и отговори на Вашите въпроси.
📍Събитието ще се проведе в I-ва аудитория, сграда Ректорат.
[NB❗] Уъркшопът е предвиден за колеги след 3ти курс (включително). Максималният брой участници е 30 души (ще вземат участие първите 30 записали се, които ще получат имейл за потвърждение), при съответно спазване на всички противоепидемични мерки и притежание зелен сертификат, който ще бъде проверен на входа.
✅Линк за записване: Тук
Събитието се организира от Асоциация на студентите медици в България – Варна (АСМБ-Варна), съвместно с АСДМ ВАРНА/Асоциация на Студентите- Дентални Медици- Варна, АСФВ / Асоциация на студентите по Фармация във Варна и с подкрепата на Официална страница на Студентски Съвет при МУ- Варна