View Calendar
16/02/2022 18:00 - 20:00

Скъпи колеги,
В навечерието на Свети Валентин любовта е във въздуха. Затова е важно да сме сигурни, че празникът ще премине безопасно и без наличието на дълготрайни последици. Съвременните контрацептивни възможности се базират на множество методи и средства, а с времето хормоналните препарати стават все по-предпочитан избор за младите двойки. При съществуването на толкова варианти, как да преценим кой е най-подходящият за нас и партньора ни?
Отговорът на този въпрос ще бъде обсъден на информационната кампания на комитет „Репродуктивно здраве и СПИН“ към АСМБ-Варна – „Хормонална контрацепция“ с гост-лектор доц. Диана Димитрова-  директор на Филиал Велико Търново към Медицински университет – Варна.

🕡Лекцията ще се проведе на 16.02.2022 в 18:30 в платформата WebEx by Cisco, а в края й студентите ще имат възможност да обсъдят конкретни случаи, както и предимствата, и недостатъците при различните методи.

✅Линк за присъединяване към срещата ще получите по имейл в деня на лекцията след попълване на Google формата.

Очакваме Ви!

За записване: тук

Събитието се организира от Асоциацията на студентите-медици в България – Варна, съвместно с АСДМ ВАРНА/Асоциация на Студентите- Дентални Медици- Варна, АСФВ / Асоциация на студентите по Фармация във Варна, с подкрепата на Студентски Съвет при МУ- Варна.