View Calendar
24/02/2020 All day

Дойде време за една от най-любими кампании на Асоциация на студентите-медици в България-Варна, а именно “Болница за плюшени мечета”.
На 23.02(неделя) от 11:00 до 15:00 часа,  Делта Планет Мол ще обедини студенти-медици и подрастващи в едно от най-любимите им занимания, а именно грижата за малките им плюшени приятели.
Изпълнени с любов и ентусиазъм, бъдещите лекари отново са готови да покажат на по-младите от тях, че „хората с бели престилки“ не са толкова страшни, колкото изглеждат. Подрастващите ще имат възможността да се поставят в обувките на хирурзи, зъболекари, кардиолози, ортопеди и още много други специалисти, полагайки грижи за любимите си плюшени играчки.

За записване, моля попълнете формата: ТУК.

Всяко дете, което желае да участва, е препоръчително да носи със себе си и плюшената си играчка.

Втората част на кампанията ще се проведе на 24.02 (понеделник) от 13:30 до 14:30 часа в Клиниката по Педиатрия (5 етаж, УМБАЛ „Св. Марина“. За участие можете да се свържете с главния координатор на събитието – Христина Таракчиева (тел. 089 368 1661).

ВАЖНО: Броят на местата е ограничен!

Заключителната лекция ще се проведе на 27.02. (четвъртък) от 18:30 часа в I аудитория в сградата на Ректората. Лекцията ще бъде изнесена от Проф. Д-р Димитричка Близнакова.

За десета поредна година тази инициатива ще бъде организирана и благодарение на Асоциация на студентите по Фармация в град Варна (АСФВ), Асоциация по Дентална медицина (АСДМ) и Студентски Съвет при Медицински Университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – град Варна. Партньори са и Клиниката по Педиатрия към УМБАЛ „Св. Марина“, както и Алианс на хора с редки болести.

Очакват Ви изключително много приятни емоции! Не пропускайте тази възможност!