Скъпи колеги,
За поредна година комитетът по “Човешки права и мир” към АСМБ-Варна организира благотворителен Коледен базар съвместно с Асоциация “Хипофиза”, Варненска търговска гимназия “Георги Стойков Раковски”, ДГ No 17 “Д-р Петър Берон” – Варна, Фермерски пазар, Улицата на готвачите и Интеракт клуб – Варна, на който ще се продават ръчно изработени картички и коледни украшения. 

Той ще се проведе на 

🕛18.12.2021 г. от 11:00 до 17:00 ч. и на
🕛19.12.2021 г. от 11:00 до 16:00 ч.
📍 към Фермерския пазар в градинката до Община Варна. 

Събраните средства ще бъдат дарени на Детска хирургия – МБАЛ “Света Анна” – Варна за закупуване на лазерна система FIRE-XEL, предоставяща възможност за безкръвна работа с кожни урологични формации, отличен козметичен резултат и по-бързо възстановяване след лечение на малките пациенти.
В духа на коледните и новогодишни празници няма нищо по-хубаво от това да се включим в благородна кауза – заредете с добро настроение и заповядайте!

Събитието се организира съвместно с Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна /АСДМ/, Асоциацията на студентите по фармация – Варна /АСФВ/ и с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет “Проф. д-р Параскев Стоянов”.