Скъпи колеги,
За поредна година Комитет „Човешки права и мир“ към АСМБ-Варна, съвместно с Асоциация „Хипофиза“, BRITANICA – Чайка и Фермерски пазар-Варна организират Благотворителен мартенски базар, на който ще се продават ръчно изработени мартенички и други пролетни украшения.
🕚 Събитието ще се проведе в неделя /27.02./ от 11:00 до 16:00 ч. към Фермерския пазар пред Фестивалния и Конгресен Център – Варна (ФКЦ).
✨Събраните средства ще бъдат дарени за спонсориране на обучения на медицински специалисти в детски заведения и училища за грижа за деца с хронични заболявания. Асоциация Хипофиза, съвместно с други родителски и пацеинтски организации, успява да създаде сайта www.zdravideca.com, на който се качва полезна информация относно теми, свързани с детското здраве и профилактика на съответни заболявания. Предстои провеждане на онлайн обучения от водещи педиатри през идната година, за осъществяването на които се търси финансова подкрепа.
По случай един от най-българските празници – Баба Марта, заредете се с добро настроение и зарадвайте ваш близък с мартеничка или украшение за идващата пролет и нека заедно подкрепим една благородна кауза.❤️🤍