Скъпи колеги,
Чудите се как да прекарате уикенда, съчетавайки полезното с приятното? Комитетът по Медицинско образование към АСМБ – Варна Ви кани да се включите в поредното им вълнуващо събитие, а именно – Училище по хирургическо шиене и ехография.
🕛То ще се проведе на 09.04.22 и 10.04.22, като участниците ще могат да придобият, подобрят или усъвършенстват своите умения. В събота (09.04) ще се проведат уоркшопове по ехокардиография и хирургическо шиене, и симулационна лапароскопия, а в неделя (10.04) – абдоминална ехография и хирургическо шиене, и симулационна лапароскопия.
Студентите ще имат възможността да се докоснат до универския ехографски симулатор, като по този начин ще получат практически умения за работа с апаратура за образна диагностика, нужни на всеки бъдещ лекар, а с помощта на инструменти и макети ще придобият важни хирургически умения. При записването си, студентите ще трябва да отбележат в кой ден от събитието желаят да вземат участие като само първите 30 записали се, за всеки от съответните дни, ще имат възможността да се включат.
Условие за участие: Събитието е предвидено за студенти от специалност медицина след 3-ти курс (включително).
❗NB❗ Успелите да се запишат ще получат потвърдителен имейл,в който ще бъдат разяснени час, място на провеждане и други подробности.
✅За записване – Линк
Събитието се организира от Асоциация на студентите медици в България – Варна (АСМБ-Варна), съвместно с АСДМ ВАРНА/Асоциация на Студентите- Дентални Медици- Варна, АСФВ / Асоциация на студентите по Фармация във Варна и с подкрепата на Официална страница на Студентски Съвет при МУ- Варна