Може би много често сте виждали редица доброволчески кампании и инициативи, организирани на територията на Медицински университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ –  Варна или в красивата морска столица – „Заедно в борбата с диабета“, „АнтиСПИН“, „Teddy Bear Hospital”, „MediCafe” и много други. Задавали ли сте си някога въпроса кой стои зад цялата тази организация? Как можете и Вие да се включите във всичко това и да помогнете на ваши колеги, близки, приятели, жители на вашия град?

Асоциацията на студентите – медици в България – гр. Варна организира за пореден път една от най-дългоочакваните срещи с всички Вас, които искате да станете част от нея! Хората, които се занимават най-активно в структурата, ще се срещнат с Вас и ще отговорят на всеки един Ваш въпрос. Ще научите повече за тях, работата им в един страхотен колектив, както и ще получите повече информация за редица национални и международни събития, в които самите Вие можете да се включите!

Заповядайте на 06.10.2020 г. , от 19:00 часа в Първа аудитория. Носете си усмивки и добро настроение, за да можете да заразите с ентусиазъм и мотивация всеки един, който ще присъства на тази среща.

Допълнителна информация може да намерите на нашата facebook страницата на Асоциацията !

Очакваме ви с нетърпение!

Събитието ще се проведе при строго спазване на всички противоепидемични мерки като всички колеги трябва да бъдат с предпазни маски.  Дистанцията между всеки един ще бъде минимум 1,5 м., като ще бъде използвана само 1/3 от капацитета на аудиторията. На входа ще бъде извършена дезинфекция на ръцете!