С началото на новия семестър идва възраждането на една стара инициатива, а именно “Clinical nights”. Ако не сте чували за нея, ето един жокер. Заедно с нашия гост д-р Женя Маринова, специализант в oтделението по Kардиология към УМБАЛ “Света Марина” – Варна, ще гледаме епизод на популярния медицински сериал “Д-р Хаус”. Тя ще ни разкрие колко точно е медицински коректно представеното в дадения епизод. Подбрали сме епизод, който лекари в Германия са използвали за да диагностицират техен пациент, така че ще бъде интерeсно. Вълнувате ли се колкото нас? Ако да, попълнете формата за записване и си пригответе пуканки!

Събитието ще се проведе на 04.03.2021г. (четвъртък) от 18:00ч. в платформата Blackboard. Ще получите линк за него чрез имейл след попълване на формата.

Форма за записване: ТУК

Събитието се организира от Асоциация на студентите – медици в България – Варна (АСМБ-Варна), с подкрепата на Асоциация на студентите по Фармация във Варна (АСФВ), Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна (АСДМ) и Студентски Съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.