Здравейте, АСМБ-ейци!
Чувствате се запленени от спиращи дъха природни пейзажи, замъци с многовековна история, градове, които преливат от живот? 

Е, в такъв случай ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ОБМЕН в Румъния ви очаква!

💉Комитетът по Професионален обмен ви предоставя изключителната възможност да се насладите на един месец, изпълнен с вълнуващи преживявания, нови приятелства и много перспективи за придобиване на опит в страната на граф Дракула!

🧛🏻‍♂️Убедени сме, че Румъния ще ви очарова с архитектурни произведения на изкуството – приказни Барокови дворци, къщи, чийто стил ще ви пренесе в романтична Италия, богато изографисани църкви. За любителите на природни кътчета Румъния е приготвила живописни местности, национални паркове с водопади, пещери и кристално чист виздух. 

💌Ако имате желание да участвате в класирането за Румъния, напишете коментар под публикацията. Подбор ще бъде направен на база приноса на кандидатите към дейността на АСМБ, а ако двама или повече от тях имат еднакъв брой точки, то първият коментирал ще бъде одобрен за професионален обмен. 

❗❗Важно❗❗ Участниците трябва да членуват в АСМБ и да са завършили 2-ри курс!

ℹ️За повече информация относно изискванията, посетете следната страница (Обърнете специално внимание на мерките, свързани с COVID-19): 

Линк за записване

🛑Крайният срок е 20.01.2022 г., 19:00 ч.

🍀Желаем ви успех!