Здравейте, колеги!
В навечерието на едни от най-светлите празници Асоциацията на студентите по медицина – Варна направи дарение за Детска хирургия – МБАЛ „Света Анна“ – Варна на стойност 6820лв. за закупуване на лазерна система. Една част от средствата бяха събрани от благотворителен Коледен базар, а останалата постъпи като дарение от спомоществователи.

🎉Искаме да изкажем нашата искрена благодарност на всички, които се включиха и подкрепиха нашата кауза – Фермерски пазар, Улица на готвачите, Асоциация „Хипофиза“, учениците от Варненска търговска гимназия „Георги Стойков Раковски“, ДГ No 17 “Д-р Петър Берон” – Варна , клуб „История“ към Първа езикова гимназия – Варна, както и на всички медии, които подкрепиха и отразиха нашата кампания.

⛄На 22-ри декември приключи и кампания „Коледна усмивка“ за събиране на сухи храни за Католическа църква „Св. Архангел Михаил“ и Непорочно зачатие на Дева Мария, гр. Варна. Благодарим на всички граждани и колеги, които се включиха и допринесоха за събраните хранителни продукти!

Искаме да Ви съобщим, че дарената сума на Детска хирургия – МБАЛ „Света Анна“ Варна, направено днес НЕ Е окончателно. Причината е че продължаваме да получаваме дарения.
Даренията получени от асоциацията до 21.12.2021 г. бяха преведени днес по сметката на болничното заведение. Останалата сума, която получим ще преведем след нова година.
Информация за тази част от средствата ще публикуваме тук на нашата страница. За да бъде закупена лазерната система са необходими още 14 000 лв. Всеки, който има желание да дари някаква сума по банков път по сметката на лечебното заведение:

Банка: Централна кооперативна банка – Клон Варна
IBAN BG58CECB97901037386300
BIC: CECBBGST

както и може да го направи на касата на МБАЛ „Света Анна“ –Варна с основание: Дарение за покупка на лазерна система за Детска хирургия.
Още веднъж искаме да изкажем нашата благодарност от името на АСМБ-Варна, АСДМ-Варна, АСФВ и Студентски съвет към Медицински университет – Варна към всеки един, който се включи под някаква форма и допринесе за осъществяването на благотворителните инициативи. 

🎄Доброто съществува! Весели празници от екипа на АСМБ-Варна.❤️