Скъпи колеги,
В месеца на милосърдието и добрините, Комитетът по Човешки права и мир към АСМБ-Варна се зае с една благотворителна инициатива – събиране на хранителни изделия за помощ.
Капмпанията ще се проведе във фоайетата на студентските общежития, 3-ти (ул.‘‘Брегалница‘‘ 1D) и 35-ти блок (ул.‘‘Петър Райчев‘‘ 35), а датите са –  20.12. (понеделник), 21.12. (вторник) и 22.12 (сряда). Ще бъдат открити пунктове за събиране на сухи храни – ориз, леща, боб, макарони и други пакетирани храни,  в часовете между 🕛10:00 и 18:00ч. 

Колегите, които не пребивават в общежитията, а имат желание да подпомогнат каузата, нека се свържат с Павло Славов (Локален отговорник на комитета, тел.: 0898608949), Кристина Куцарова (асистент на Павло Славов, тел.:0877778559) или да пишат на лично съобщение на страницата на АСМБ-Варна, за да се информират съответните портиери, които ще приемат даренията.

Събраните храни ще бъдат предадени на Католическа църква „Св. Архангел Михаил“ и Непорочно зачатие на Дева Мария, гр. Варна.

Молим храните, които смятате да дарите, да бъдат пакетирани, в срок  и в добро състояние!
Нека магията на Коледните празници ни въодушеви да бъдем добри и да помагаме на хората около нас. 🎄

Събитието се организира съвместно със Студентски съвет при Медицински университет – Варна, Асоциация на студентите по дентална медицина гр. Варна и Асоциация на студентите по фармация във Варна.