Скъпи колеги,

След дълга пауза, Медикафе се завръща!
АСМБ-Варна Ви кани на нашето 15-то издание, в което специален гост-лектор ще бъде проф. д-р Ара Капрелян, д.м.н. – ръководител на Първа клиника по нервни болести към УМБАЛ „Св. Марина“. Той е председател на експертните комисии по Паркинсонова болест, Множествена склероза, Епилепсия и Болест на Алцхаймер за страната, лектор в множество чуждестранни компании, конгреси и симпозиуми, водещ на обучителни курсове на редица Европейски и Международни федерации, автор на над 250 научни труда.

Потопете се в необятната специалност неврология с нас на 20.11 (петък) от 16:00ч. Събитието ще се проведе през системата Blackboard, като всеки записал се ще получи линк към виртуалната стая. Очаквайте и специален Live-stream на събитието през фейсбук страницата ни!

Асоциацията на студентите – медици в България – Варна, съвместно с Асоциацията на студентите по дентална медицина – Варна (АСДМ), Асоциацията на студентите по фармация – Варна (АСФВ), с подкрепата на Студентски Съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов “ – Варна, ще Ви очаква с чаша горещо кафе и заредени с много усмивки!

За записване: ТУК