Уважаеми колеги,

Ноември е месецът на мъжкото здраве. За шеста поредна година комитет „Репродуктивно здраве и СПИН“ към АСМБ-Варна, с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет – Варна, АСДМ и АСФВ, организира мащабната информационна кампания за борба с рака на простатата, рака на тестисите и психологически проблеми при мъжете: „MUvember“. Тези „мустакати“ кампании започват от Австралия през 2003, като досега милиони хора по света подкрепят това движение. В рамките на този месец мъжете пускат бради и мустаци с цел повече мъже да обърнат внимание на здравето си.

И вие, колеги, можете да подкрепите мъжката част на обществото, като участвате в конкурса „MUvember: Free the мустак“, стартиращ 16.11.2020 г. до 25.11.2020 г. Вземайте телефоните и си направете селфи с мустак (естествен, изкуствен, нарисуван) или само с чаровна усмивка, като под снимката трябва да сложите някой интересен и/или важен факт, свързан с мъжкото репродуктивното здраве.

Условията за участие са:

Качете снимката във Facebook или Instagram профила си.

Отбележете страницата на АСМБ-Варна. ( @АСМБ-Варна )

Напишете #MUvember

Тези трима от вас, чиито снимки са най-харесвани, ще получат награди по време на заключителната лекция, която ще се проведе на 26. ноември! Следете Facebook страницата на АСМБ Варна, защото кампанията продължава!