Скъпи колеги,
месец Ноември е посветен на мъжкото репродуктивно здраве и неговото опазване. Статистиката сочи, че средно мъжете живеят 6 години по-малко от жените, което се дължи на предотвратими заболявания – рак на тестисите, простата и не на последно място – психически разстройства. По тази причина комитетът по “Репродуктивно здраве и СПИН” към АСМБ-Варна Ви кани на информационната ни кампания “Рак на простатата” с гост лектор Ас. д-р Петър Косев, специалист по урология, от когото ще научите повече за превенцията и лечението на едно от най-често срещаните ракови заболявания при мъжете. 

🕡Кампанията ще се проведе на 29.11.2021 (понеделник) в 18:30 часа в платформата WebEx by Cisco. Линк за присъединяване към срещата ще получите по имейл след попълване на Google формата.
Очакваме Ви! 

✅ За записване: Линк

Събитието се организира от Асоциацията на студентите-медици в България – Варна, съвместно с Асоциацията на студентите-дентални медици – Варна (АСДМ), Асоциацията на студентите по фармация – Варна (АСФВ), с подкрепата на Студентски съвет при Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.