Международната федерация на асоциациите на студентите по медицина (IFMSA) е неправителствена организация, представляваща сдружение на студентите по медицина. Тя е основана през май 1951 г. и в момента има 132 национални членски организации от 124 страни на шест континента, разделени в шест региона. Всеки регион на Федерацията организира веднъж в годината Регионални срещи.

АСМБ като част от IFMSA има право да участва в тези Регионални срещи. А ти като активен член на АСМБ имаш уникалната възможност в периода от 23 до 27 април 2021 г. да посетиш Литва, която ще бъде домакин на тазгодишната Регионална среща за Европа, и да бъдеш избран за делегат, представляващ АСМБ на международно ниво.

Сесии по време на срещата:
* Presidents’ Sessions
* SCOME
* SCOPE-SCORE
* SCOPH
* SCORA
* SCORP

Кандидатурите за делегат за Eвропейска Регионална среща, трябва да изпратиш до 23:59 часа на 20.12.2020г. чрез тази регистрационна бланка.

За да бъдеш, един от делегати на EuRegMe, трябва да отговаряш на следните изисквания:
– да си активен член на АСМБ или някое от АСМБтата;
– да имаш амбицията да се развиваш, както на Национално, така и на международно ниво;
– да си посетил поне една Национална Среща на АСМБ;
– да нямаш наказания след посещение на предишни международни събития от името на АСМБ – непопълнени отчети, непредставени документи и др.

Кандидатурата ти трябва да съдържа отговори на всички зададени въпроси и да е подкрепена от Управителния Съвет на АСМБ в твоя Медицински факултет.

Можеш да се включиш още в PreEuRegMe (16-18.04.2021 г.), където ще можеш да се участваш в най-различни трейнинги и да придобиеш нови умения и да ускориш личностното си развитие като бъдещ професионалист. PreEuRegMe ще се проведе онлайн и участието е безплатно.

Имаш и страхотната възможност за PostEuRegMe (27-29.04.2021 г.)! Тази добавка от двудневно преживяване е изцяло с туристически характер. Организационният комитет на събитито ще се погрижи да посетиш най-интересните места от града и страната. Цената на PostEuRegMe все още не е уточнена.

Не се съмнявай, че ще бъде едно неповторимо изживяване! Екипът на АСМБ очаква кандидатурата ти!

Повече информация може да намериш тук.

А официалният им сайт – тук.

Също така можеш да следиш Фейсбук страничката на EuRegMe 2021, за да научаваш за всички новости по предстоящото събитие.